divendres, 26 de gener del 2007

Excursió de 2 dies a la neu

Hola falcons i falcones!

El proper cap de setmana 10 i 11 de febrer anem d'excursió a les valls de Núria i Ribes.

Ens trobarem ben d'hora a l'estació de RENFE de Granollers-Canovelles on agafarem un tren fins a Ribes de Frezer. Allà pujarem al tren cremallera que ens durà fins al Santuari de Núria.

A Núria rebrem una classe de raquetes de neu i posteriorment ens enfilarem fent una excursió cap a les muntanyes nevades de la vall. A la tarda tornarem altre cop a Ribes on prendrem un tren que ens endinsarà encara més a la vall fins al poble de Planoles, on soparem i passarem la nit. L'endemà farem una segona excursió, aquest cop sense raquetes, cap a la Serra de Vaquerissa.

El preu de la excursió són 65€ que inclouen els bitllets de cremallera i renfe, el sopar de dissabte i l'esmorzar i dinar de diumenge, la pernoctació a l'alberg, el lloguer del material i la classe d'iniciació a les raquetes.

Sortida: a les 7h20 del matí de dissabte a l'estació de RENFE de Granollers-Canovelles. El tren surt a les 7h40 per tant us demanem extrema puntualitat.

Arribada: a les 19h11 del vespre de diumenge a l'estació de RENFE de Granollers-Canovelles.

Cal portar:
-Esmorzar, dinar i berenar de dissabte.
-Cantimplora.
-Roba de recanvi.
-Guants de neu, gorro i buf o bufanda.
-Botes de muntanya.
-Mitjons gruixuts (2 parells de recanvi).
-Anorac impermeable.
-Pantalons impermeables o de neu (si en teniu).
-Paraneus(si en teniu).
-Frontal o llanterna.
-Sac de dormir.
-La targeta de la FEEC! (Si encara no teniu la d'aquest any ni tampoc heu iniciat els tràmits per renovar-la, ho hauríeu de fer tan aviat com sigui possible, ja que és imprescindible aquesta targeta per anar d'excursió).

Com que hem de saber amb un temps d'antelació quantes persones serem us agraïriem que ens ho comuniquéssiu per mail (falcons.cellv@gmail.com) abans del dimarts 6 de Febrer. En cas que no us anés bé fer-ho per mail també ens podeu trucar al tel. 685 201 003 (Arnau).

3 comentaris:

Anònim ha dit...

...please where can I buy a unicorn?

Anònim ha dit...

...please where can I buy a unicorn?

Anònim ha dit...

elpervgetlew [url=http://qr.cx/HxfB]Halifax Credit Card[/url] yCcscfomso