dilluns, 24 de març del 2008

LA LLEGENDA DEL CAVALLER PERCEVAL



Aquesta és la història del cavaller Perceval, un cavaller com cal.


Vet aquí, en una època llunyana, un grup de valents i valentes va empendre una aventura per els boscos d'una població anomenada Cardedeu.

El protagonista del nostre relat és Roger Perceval, un noi que es volia convertir en cavaller i que el seu somni era rescatar princeses en perill dalt de la seva montura.

El primer pas per aconseguir-ho era fabricar-se la seva pròpia armadura. Tot i que no tenia gaires mitjans, va aconseguir-ho amb esforç i imaginació(molta imaginació).
Ara, només li faltava un símbol, una bandera per tal que tothom poguès assimilar aquesta imatge amb les seves gestes. Dit i fet, va començar amb la confecció d'aquesta.

Peró va resultar que la fabriació de la bandera era més complicada del que en Perceval creia. Així que va anar a demanar ajuda al mag Álvar. El mag li va dir que si volia li podia fer un turbant però el cavaller volia la bandera, el mag li va dir que li quedaria molt bé però Perceval volia la bandera, el mag li va dir que en sabia molt de fer turbants però ell volia la bandera... Desprès d'una interminable i dura discussió( i una mica cansina), el mag va accedir a fer-li la bandera.

Passades hores de preparació i amb un rudimentari invent col·locant el pal de la bandera al forat del seient de la seva montura, que va haver de desmontar, per fi el cavaller Perceval ja era un cavaller com cal i estava preparat per rescatar la princesa Rodona( anomenada així per la seva forma esfèrica). Va pujar a la seva montura i aquest va ser el desenllaç...

Degut a la reacció dels companys i companyes que presenciaven l'escena, mai més se'n va saber d'en Perceval, un cavaller com cal. Les males llengües diuen que la seva aventura va acabar en algún lloc de Sant Boi.

FI

1 comentari:

camde ha dit...

Hola
Aki parla el perdut Perceval, dono les gracies al savi Ronnye, per explicar la gran llegenda d'en Perceval i després d'escapar de la presó de Sant Boi, informo de que dintre de poc tornare, a recupera l'honor xDxD

merci pel video ronald, i tas currat listoria xDxD
montblanc va ser lostia, xo llastima dels tramposos de l'uno
dwww