diumenge, 5 de juliol del 2009

ENTRENAMENT

Falcons!

Els entrenaments hem decidit que es faran dos cops a la setmana, els dimarts i els dijous. Anirem fent els avançaments de les coses que farem. De moment aquesta setmana anirem, el dimarts a fer Pilates amb la Jèss i per tant ja quedarem a casa seva a les 17:00h de la tarda, i dijous a les 19:00h anirem a córrer i quedarem per tant al centre.

La hora del Pilates podria canviar, estigueu atents. Teniu en compte que els que treballin bé al Pilates, es podran banyar, per tant, porteu banyador.


ALTRES INFORMACIONS
Uns quants ens hem acostat avui a la fira mediaval de Sant Pere per recollir idees pel túnel, ha resultat prou bé.
El divendres la venda de pastissos va anar prou rebé, esperem millorar-la el proper divendres.

Ens falten els mails dels pares de l'Héctor, i els mails personals (si en tenen) de la Marina, la Marta i en Pau.


ATENCIÓ A TOTS ELS FALCONS
És imprescindible de venir a TOTS els entrenaments per poder fer la travessa. No és una qüestió opcional. Aquells falcons que no vinguin als entrenaments, i especialment aquells que durant l'any no han vingut, i que tot i així tenen el privilegi de venir a la travessa, no tindran assegurada la pujada a l'Aneto.
Repetim per si no ha quedat prou clar: els monitors ens reservem el dret de no deixar pujar algú a l'Aneto si considerem que no està prou preparat i/o el seu grau de compromís amb el grup és dubtós.


Dit això, convidem a tots els falcons que vulguin als entrenaments!

Ens veiem dimarts a casa la Jèss!


Els Monis.

ps: per qualsevol dubte, suggeriment, informació...
recordeu: falcons.cellv@gmail.com