dimarts, 13 d’octubre del 2009

FONTMARTINA

Hola Falcons!

Com estem? Preparats per la primera excursió de la temporada? Comenceu a posar-vos en marxa perquè el proper cap de setmana 17 i 18 d’octubre la secció Infantil-Juvenil del Centre celebrarem junts aquesta primera excursió i ho farem al càmping de Fontmartina, al Montseny.
Així que Esquirols, Falcons i Linxs ens trobarem al Pavelló a les 9h del matí del dissabte i pujarem amb els cotxes dels pares fins a Can Riera de Ciuret i des d’allà anirem caminant fins a Fontmartina.
L’acte central d’aquesta trobada serà diumenge a dos quarts de dotze del migdia, en què de manera simbòlica es donarà la benvinguda a tots els infants i joves que canvien de grup o són nous al centre. Després acabarem la festa amb un dinar de germanor que cadascú portarà de casa.
El preu de la sortida per aquests infants i joves serà de 5,00 €, que inclouen dormir al càmping i esmorzar el diumenge. El pagament d'aquesta quantitat es farà amb un ingrés al compte del Centre Excursionista a “la Caixa” (2100-0156-31-0200144441) abans del dijous 15 d'octubre (aquest inclòs). És molt important que en l'ingrés hi consti el nom del nen/a i el grup al qual pertany. En el cas que una família inscrigui diferents germans, haurà de fer un ingrés diferent per cadascun d’ells. Us detallem a continuació tot el que heu de dur dins la motxilla:

- Sac
- Estora
- Cangur o capelina
- Necesser
- Pijama
- Roba d’abric pel vespre
- Una muda de recanvi per diumenge
- Lot o frontal
- Cantimplora
- got per l'esmorzar
- Fulard !!!

- Esmorzar, dinar, berenar i sopar de dissabte(l’esmorzar de diumenge anirà a càrrec del Centre i el dinar a carrec dels pares)
- La targeta de la FEEC (Imprescindible per tenir el descompte al càmping!!!).

Convidem a tots els pares a veure l’acte de canvi de grups i al dinar de germanor. Per fer-ho podeu afegir-vos amb els cigronets que pujaran diumenge i fer així una passejada pel Montseny o anar directament a Fontmartina a les 11h.

La direcció del càmping de Fontmartina cobra també una tarifa d’accés al seu recinte. És per això que tots els pares o familiars que vinguin a veure la cerimònia de canvi de grups o a dinar, hauran d’abonar aquesta taxa, 3 € pels adults i 2 € pels acompanyants menors de 12 anys i majors de 65 anys. Aquesta quantitat s’haurà d'incloure a l'ingrés que feu al compte fent constar el nom de la familia, n. adults i n. de menors. Entre d’altres normes que ens ha imposat la direcció, hem de destacar la impossibilitat d’entrar amb el vehicle dins del càmping i les prohibicions de fer barbacoa i de portar animals domèstics. Davant del càmping però hi ha un aparcament.
Finalment només recordar als infants que canviïn de grup que hauran de dur el seu antic fulard, ja que no obtindran el nou fins diumenge. Si no tenen cap fulard del seu nou grup el podran comprar pel preu de 5 €.

Tot aquells pares que no es puguin quedar al dinar de germanor podreu recollir als vostres fills despres de l'acte de canvi de grup. ATENCIÓ: No us oblideu la targeta federativa a casa, és imprescindible per obtenir el descompte.

Fins dissabte,
Els monitors i les monitores.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Bon dia a tots i totes,

Sóc la mare de l'aurora, dissabte tenim un inconvenient a l'hora de acompanyar-vos amb cotxe, fins ? ara no me'n recordu, l'aurora i la belen podrant pujar en un altre cotxe?

Digueme alguna cosa!
Gràcies
Núria