dijous, 21 de gener del 2010

Sortides del gener

Falcons!!!

Com haureu pogut veure en el calendari tenim un gener bastant complet. Aquest cap de setmana tenim centre dissabte (per preparar disfresses i fer algun joc) i recollida del pessebre el diumenge. La sortida de recollida del pessebre serà només de dematí: quedarem a les 8:30 al centre i serem altre cop a Llinars abans de dinar. Per aquesta sortida heu de portar esmorzar, material d'abric (encara hi haurà neu segurament).

El cap de setmana següent (30 i 31 de gener) anirem a Setcases per poder fer el cim del Costabona (2.464m). Dormirem al refugi del Costabona a 2.180 m (5 estrelles i luxe - Els monitors pensant amb vosaltres hem demanat una suite de grup (per tots els falcons) que inclou entre d'altres: estufa, teulada, parets, taula i cadires, flassades, matalassos..., vaja, de lo milloret que hi ha per aquí). Heu de portar, però, esmorzar i dinar del primer dia (de la resta d'àpats ens encarreguem els monitors), roba d'abric i impermeable (hi haurà neu) i polaines. Les polaines o paraneus, els que no en tingueu, les podeu comprar al camp base (a granollers), als esports illa (també a granollers) i al decathlon. No són un material car i el farem servir en altres sortides (val la pena).

Per tot el tema de transport i preus hem enviat un mail als vostres pares i un cop estigui del tot resolt aquest tema ja us n'informarem més detalladament. Us avancem, però, que pel que fa a transport tenim varies opcions: transport públic (tren + bus), cotxes particulars... i que el preu de la sortida serà entre els 18 i els 20 euros.

Com ja sabeu, però, la sortida, com totes, està condicionada per factors en els que nosaltres no podem incidir (ja ens agradaria); temps, risc d'allaus... així que fins l'últim moment no us podrem assegurar com anirà la sortida.

Apa, això és tot... fins dissabte.

Falconisme 100%!!

Els monitors

PD: Recordeu als pares que els hem enviat un e-mail amb informació sobre aquestes sortides. S'hi ha algun pare que no l'hagi rebut que ho digui, que li reenviarem.