dijous, 4 de març del 2010

Sortida a Vallter

Falcons!!!

Finalment, i un cop exhaurides totes les places per la sortida conjunta entre falcons i esquirols del 20 i 21 de març a Vallter, és hora de fer el pagament de l'excursió. Ja us vam avançar uns preus aproximats i després d'haver concretat els números el cost per als esquirols ha quedat en 35,50 euros i el dels falcons en 42,00 euros i inclou el transport, el sopar, la pernoctació, l'esmorzar i el material de lloguer (només en el cas nostre). Cal, doncs, fer un ingrés al compte del CELLV de "la Caixa" (2100-0156-31-0200144441) abans del dimarts 9 de març (poseu com a referència de l’ingrés BASTIMENTS - NOM DEL GRUP - NOM DEL NEN).


Serem molt estrictes en aquest aspecte, així, l'ingrés servirà per formalitzar la reserva i aquells que no el facin en el termini establert perdran la seva plaça (hi ha llista d'espera).


Tal com us vam explicar és molt probable que encara hi hagi neu a Vallter durant les dates de la sortida. Per tant heu de portar (a part del material normal):

∙ Roba d'abric i impermeable (per si de cas neva -un abric amb membrana tipus gore-tex o un cangur ja serveix-)

∙ Pantalons d'esquiar o impermeables (si en tenen -no cal comprar-los expressament)

∙ Botes de canya alta (que cobreixin el turmell i impermeables -això últim només si ja ho tenen)

∙ Polaines*

∙ Guans d'esquiar (impermeables)

∙ Sac de dormir

∙ Cantimplora

∙ Got, plat i coberts

∙ Lot

∙ Roba per dormir

∙ Paper de vàter

∙ Ulleres de sol



*Les polaines o paraneus són una peça de roba impermeable que es col·loca entre la sabata i el genoll i serveix per què no ens entri neu a la bota. Les podreu trobar al Camp Base, als Esports Illa o al Decathlon. No són cares, i duren molt temps.

Pel que fa al menjar han de portar l'esmorzar,dinar i berenar de dissabte i el dinar i berenar de diumenge. I no oblidar i molt important la targeta de la FECC (imprescindible !!!!!)


Ens trobem el dia 20 a les 7:00 h al centre on ens recollirà l’autobús. La tornada el dia 21 pels voltants de les 19:00 h aprox. al centre.


Bé, això és tot. Si teniu algun dubte ja sabeu on som!


Atentament


Els monitors


PD: Hem enviat uns mail als pares amb tot això si algú no l'ha rebut que ens escrigui un e-mail a falcons.cellv@gmail.com