diumenge, 2 de maig del 2010

Sortida a Erols

Hola falcons!

Hem tardat però ja tenim la informació detallada de la sortida d'Erols dels dies 8 i 9 de maig (el proper cap de setmana).

És una sortida que organitza l'Azimut (la federació de grups infantils i juvenils dels centres excursionistes de Catalunya) i per tant, totes les activitats que farem les prepararan la gent d'allà.

Marxarem a les 7:30 de Llinars amb Autobus i esperem ser cap a les 10 a Erols. Un cop allà farem activitats variades, un joc de nit i una excursió. L'endemà desprès de dinar pensem tornar cap aquí altre cop amb autocar, arribarem entre les 6 i les 7 de la tarda.

Per aquesta sortida heu de portar:

Sac de dormir i estora

Llanterna

Foulard i targeta de la FEEC

Roba còmoda

Calçat per caminar

Anorak i capelina

Esmorzar, dinar, berenar i sopar del primer dia (els àpats del segon ens els donen)

El cost de l’autocar és de 20 € que cal ingressar al compte corrent del CELLV abans del dimecres dia 5 de maig. En fer l’ingrés, indiqueu el nom del vostre fill o filla i el grup al que pertany [La Caixa 2100 0156 31 02 00 144441]

Apa, això és tot. Fins dissabte que ve.

Els monitors


PD: Els que heu confirmat la vostra assistència sou: Pau i Marc Serrajordi, Albert Velasco, Pep Mateu, Mercé Berenguel, Mar Cirac, Anna Pujol, Laura Fuentes, Marina de las Fuentes, Bernat Oliveres i Aurora Silveira.