dilluns, 18 d’octubre del 2010

Seguim "on fire"!

Ja s'ha acabat Fontmartina, hem iniciat el curs. A Fontmartina van venir la Laia Gil, l'Abraham Moreno, l'Oriol Closa, la Mercè García, la Mar Cirac, en Bernat Oliveras, l'Oriol Riu, l'Aurora Silveira, en David Rambay, la Mercè Berenguel, en Sergi González, la Neus Oliveras, l'Albert Ontañón, la Marina de las Fuentes i la Laura Fuentes. Va ser un excursió fantàstica, ens ho vam passar molt bé i tots els falcons van aconseguir passar de grup.

Malgrat tot, recordeu que en les normes de les sortides hi posa que només pot venir a la sortida qui hagi fet la confirmació. Aquesta primera sortida ens ha enganxat tot molt ajustat perquè els monitors no havíem rebut les fitxes dels nens fins fa poc, però a partir d'ara funcionarem amb més diligència. Els falcons que vulguin venir han d'estar inscrits a la Secció Infantil i Juvenil. De moment no tothom està apuntat, i qui no ho estigui no podrà venir. Estan apuntats; Manel Freire, Abraham Moreno, Jordina Chaves, Anna Farrerons, Mar Cirac, Oriol Riu, Bernat Oliveras, Neus Oliveras, David Rambay, Oriol Closa, Laia Majoral, Merce García, Laia Gil, Albert Ontañón, Aurora Silveira i Mercè Berenguel.

De Montsoriu a Barcelona
És per això que ja us comuniquem que el proper dijous dia 21 d'Octubre és l'últim dia per confirmar l'assistència a la sortida "De Montsoriu a Barcelona", que és (com podeu comprovar al calendari) el 30 i 31 d'Octubre. En aquesta sortida pujarem fins al castell de Montsoriu (Breda) i dormirem a Barcelona, on l'endemà farem la GRAN GIMACANA DEL TRANSPORT durant tot el dia. Hem tingut però, un imprevist amb el dormir a Barcelona, així que si finalment no pot ser, dormirem al centre.

Sortirem i tornarem de l'estació Rodalies de Llinars.
Hora de sortida: 08:00h (Dissabte 30)
Hora de tornada: 20:30h (Diumenge 31)

El preu de la sortida és de 15€.
(Recordeu que el pagament es fa per ingrés al compte del centre! On s'ha de posar el nom del falcó i el gup al que pertany)