dimecres, 17 de novembre del 2010

Cuina de Muntanya + Pedraforca

Centre de Cuina de Muntanya
Seguint amb l'intent de fer d'aquest curs un exemple de diversió, però també de formació, el divendres 26 de novembre el centre serà especial (aquest centre no l'altre). Farem cuina de muntanya i per això ens quedarem a sopar i a dormir al centre. És importantíssim que els pares confirmeu que vénen els vostres fills a sopar i a dormir. Els monitors recomanem que tots aquells que normalment no poden venir al centre perquè tenen altres activitats o compromisos, aquest cop vinguin i així puguem estar tots junts.

L'activitat comptarà de: compra de menjar; preparació i elaboració; concurs dels millors plats de muntanya en què comptarà la qualitat del plat, la seva capacitat nutritiva, el seu pes i el seu volum (entre altres mesures).

El centre començarà a les 8 com sempre. Aquells que hagin de vindre més tard, que avisin en el moment de fer la confirmació. L'activitat s'acaba l'endemà a les 9, en què ja haurem esmorzat.


Pedraforca
Els monitors vam anar al Pedraforca aquest cap de setmana passat per veure com estava tot pels falcons. Vam pujar el cim i vam poder revisar els punts més conflictius que recordàvem de tots els cops que hi hem pujat. Per la situació i la ratio de monitors/falcons ho vam veure perfecte, malgrat tot, la previsió meteorològica ens és desfavorable. Tant és així que el cim no tenim assegurat que el fem.

De totes maneres, hem decidit no saltar a l'excursió alternativa que teníem preparada donat que tot i no poder fer el cim el Massís del Pedraforca segueix essent un lloc molt interessant.

Volem recordar-vos que els falcons vagin molt ben abrigats, amb calçat adequat i avisar-vos que no podran cuinar el dissabte pel tipus d'activitat i d'horaris que farem. Seria convenient que el dinar i el sopar fos quelcom fàcil de transportar.

Finalment, la llista definitivament de falcons que vénen és: Aurora Silveira, Albert Ontañón, Marc Serrajordi (?), Marina de las Fuentes, Laia Gil, Alex Vizcaíno, Mar Cirac, Martí Buldó, Inés Resalt, Anna Farrerons, Neus Oliveras i Sergi González. Per tant, els cotxes també van lleugerament diferents:

Anada:
  • Aurora Silveira - amb 3 places (n'omplirem 3) i hi haurà; Aurora Silveira, Anna Farrerons, Marina de las Fuentes
  • Mar Cirac - amb 4 places (n'omplirem 4) i hi haurà; Mar Cirac, Inés Resalt, Laia Gil, Neus Oliveras
  • Martí Buldó - amb 3 places (n'omplirem 3) i hi haurà; Martí Buldó, Albert Ontañón, Alex Vizcaíno
Tornada:
  • Anna Farrerons - amb 5 places (n'omplirem 4) i hi haurà; Aurora Silveira, Anna Farrerons, Martí Buldó, Albert OntañónSergi González
  • Inés Resalt - amb 4 places (n'omplirem 4) i hi haurà; Inés Resalt, Laia Gil, Alex Vizcaíno, Neus Oliveras
  • Marina de las Fuentes - amb 3 places (n'omplirem 2) i hi haurà; Marina de las Fuentes, Mar Cirac
Marxarem a les 7 puntuals del centre amb la idea d'arribar allà la voltant de les 9 per a les 9:30 començar a caminar. Intentarem pujar al Pedraforca (o alguna excursió alternativa) i dinarem al cim o una mica més avall. A la tarda estarem descansant al refugi i l'endemà tenim una activitat d'orientació preparada.

Dinarem i els cotxes de tornada els esperem a quarts de 4 per marxar a les 4 puntuals i així poder ser a les 6 a Llinars altre cop.

Vinga Falcons, estem on fire!

Monitors

Els que tingueu temps i pares amb temps:

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hello,

Thanks for sharing the link - but unfortunately it seems to be down? Does anybody here at blogdelsfalcons.blogspot.com have a mirror or another source?


Cheers,
Thomas