dilluns, 24 de gener del 2011

Subiraaats!

Hola Falcons,

Ja els hem enviat als vostres pares la informació per la propera sortida. Aquí us deixem també el document de Cuina de Muntanya que també està a l'apartat Documents del blog. Mireu-vos-el per decidir què us endureu per menjar i fer grups! Recordeu que el menjar a partir d'ara, va a càrrec vostre.A la sortida de Subirats del 29 i 30 de gener vénen 13 falcons, l'Oriol Closa, l'Anna Farrerons, l'Albert Ontañón, l'Abraham Moreno, en Bernat Oliveras, en David Rambay, l'Aurora Silveira, l'Alex Vizcaíno, l'Oriol Riu, la Marina de las Fuentes, la Mar Cirac, en Marc Serrajordi i en Martí Buldó.

Ens trobarem, com us vam dir a l'últim correu electrònic, dissabte a l'estació de tren de llinars a les 07:15h i tornarem diumenge a la mateixa estació a les 7 de la tarda.

El pla és dissabte anar fins a Sant Sadurní amb tren cap allà les 9. Després anirem caminant fins al Castell de Subirats, on hi ha aprop una escola d'escalada (unes parets amb vies) on estarem escalant una bona estona i hi dinarem. A la tarda, tornarem a caminar fins a Ordal, on dormirem a un local amb calefacció, aigua i sanitaris que pertany a un esplai i a la parròquia del poble. 

L'endemà repetirem l'exercici a l'inversa i baixarem fins a Sant Sadurní altre cop i tornarem cap a Llinars.

Apa falcons, voleu ben alt!

Monitors.