dijous, 17 de març del 2011

Escalada i altressss!

Els falcons tornem a anar de sortida el 2 d'abril. Anirem a fer pràctiques de ràpel i si hi ha temps escalar una mica. Tots aquells que vulgueu anar a Montserrat per Setmana Santa seria interessant que intentéssiu venir ja que tot allò que fem en aquesta sortida serà útil per Montserrat.

Quedarem a l'estació de Granollers-canovelles de la línia R1 de Rodalies, el dissabte 2 d'abril a les 6:45h. El preu de la sortida és de 10€ que inclou el lloguer de tot el material col·lectiu i les despeses de transport. Com a material personal s'ha de portar arnés, casc i un mosquetó de seguretat, a més del "cordino" que us vam donar el dia del rocòdrom de Lliçà. Aquest material es pot llogar en el centre els divendres a les 8:30h.

L'últim dia per confirmar és dimecres que ve, 23 de març. Recordeu que qui no confirmi no podrà venir a la sortida!


Altres informacions

Aquest divendres no tenim centre, però el següent farem cinefòrum i sopar. L'hora d'inici és a les 8h com sempre i acabarem l'endemà a les 9h del matí. No s'ha de portar sopar però sí tot el necessari per dormir (estora i sac). Si algun falcó ve més tard de l'hora habitual és important que avisi. Aquest divendres serà també un bon moment per llogar el material de la sortida del dia 2 d'abril.

Per millorar el funcionament del centre i de la secció infantil i juvenil els falcons heu de saber que a partir de la sortida de Setmana Santa, a més de fer la confirmació, per venir a la sortida haureu de portar una autorització escrita dels pares. Us donarem una plantilla perquè la ompliu amb les vostres dades i els pares la firmin i així la pugueu portar el dia de la sortida.

A MÉS FALCONS, ÉS VITAL QUE MIREU AQUEST VÍDEO!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola la Núria (mare de l'Aurora)
Diu que si, que vindrà a la sortida del dia 2.I també per setmana santa.

Recordar-vos que ella juntament amb l'Anna Ferrarons arriben, els divendres mes tard de les 20:00h ja que surt d'una activitat extraescolar.

Una abraçada per tothom
Núria