dilluns, 23 de setembre del 2013

Inici de curs

Hola a tots!

i benvinguts aquells i aquelles que comenceu a fer servir el blog dels Falcons aquest any! :)

Ara que ja ha passat l'estiu, la cosa es comença a posar seria. És per això que estrenem el curs amb un post amb moltes informacions. Us demanem que les llegiu totes atentament, ja que es tracta de coses importants:


  • Aquest any l'horari del centre de Falcons s'ha avançat una hora respecte l'any passat. Ens trobarem els divendres de 19:00 a 20:30. Aquest canvi és degut a temes de disponibilitat de monitors.

  • Demanem a tots els falcons i pares que ens feu arribar a falcons@cellv.cat un e-mail amb la vostra adreça de correu electrònic. Seria convenient que cada família enviés un sol correu amb el nom i l'e-mail del Falcó i dels pares. D'aquesta manera, els monitors us podrem enviar totes les informacions directament al correu.

  • Els dies 5 i 6 d'octubre es fa la tradicional sortida de pas de grup al càmping de Fontmartina. Per anar-hi ens trobarem davant del centre a les 8:30 el dissabte i pujarem amb els cotxes dels pares fins a Can Riera de Ciuret, des d'on anirem caminant fins a Fontmartina. L’acte central d’aquesta trobada serà diumenge a les 11:30, en què de manera simbòlica, es donarà la benvinguda a tots els infants i joves que canvien de grup o són nous al centre. Després acabarem la festa amb un dinar de germanor que cadascú portarà de casa. Tots els pares estan convidats a l'acte central i al dinar. La direcció del càmping de Fontmartina cobra una tarifa d’accés al seu recinte. És per això que els que vinguin a veure la cerimònia de canvi de grups o a dinar, hauran de pagar 3,00€ pels adults i 1,50€ pels acompanyants menors de 12 anys i majors de 65 anys. Podreu adquirir els tiquets a secretaria, de 19,30 a 20,30 i els dissabtes en horari d’esplai. El preu de la sortida és de 5€, que cal abonar al compte del centre excursionista a “la Caixa” (2100-0156-31-0200313560) abans del 2 d’octubre (aquest inclòs). IMPORTANT QUE AL CONCEPTE CONSTI EL NOM DEL NEN/A I EL GRUP AL QUAL PERTANY ( NOM /GRUP/FONTMARTINA). Cal confirmar l'assistència al correu dels falcons abans del dimecres 2 d'octubre i tots els Falcons que vinguin a la sortida hauran de dur l'autorització escrita de pares/mares/tutors que us facilitarem a través del correu electrònic.
  • ATENCIÓ! Tan aviat com tinguem el vostre correu electrònic, us farem arribar una carta que explica la sortida d'una manera molt més detallada.

  • Estem en procés de penjar totes les fotos de la travessa juntament amb el vídeo que es va passar de Falcons a la reunió de dissabte passat. Tots els interessats i interessades estigueu atents al blog!

Comencem el curs amb molta energia! ENDAVANT FALCONS!
Fins divendres!