dilluns, 21 d’octubre del 2013

Activitats organitzades pel centre

Hola Falcons!

Com esteu? Esperem que ja ben recuperats de la sortida de Fontmartina i preparats per tot el que ve!

Us informem de les diverses activitats que organitza el centre per aquests mesos d'octubre, novembre i desembre. Tots hi esteu més que convidats.

  • Sessió de dibuix micològic (dissabte 26 d'octubre de 18:00 a 19:00 i de 19:00 a 20:00)
Dins del cap de setmana "Temps de bolets" que organitza l'Ajuntament de Llinars, els Centre us convida a una sessió de dibuix micològic amb la il·lustradora infantil i naturalista Blanca Martí. Aprofitant que entrarem a la setmana de la Castanyada hi haurà uns quants panellets i vi bo per a tots. Les sessions estaran orientades als nois i noies de la Secció Infantil i Juvenil, però també hi poden participar els pares i tots els altres socis i sòcies. Es faran dues sessions, la primera de 18h a 19h amb els grups dels cigronets i esquirols i una segona de 19h a 20h amb els grups dels talps, falcons i linxs.


  • Conferència de Ferran Latorre: "Dels 8b als 8000 metres" (divendres 15 de novembre a les 20:00)

Ferran Latorre és un alpinista català que està realitzant el gran projecte de ser el primer català en fer els 14 cims de 8000 metres que hi ha sense oxigen. Ens presentarà una conferència audivisual el divendres 15 de novembre a les 20h al Centre. Una gran oportunitat de conèixer de primera mà el muntanyisme d'èlit.

  • 19ena Caminada Popular (diumenge 1 d'octubre)
Com cada any per aquestes dates, el Centre Excursionista organitza la Caminada Popular. Aquest any, a més, els socis que s'hi inscriguin de l'1 al 20 de novembre a la Secretaria, es podran beneficiar del preu popular de 6€. Recordem que també és possible fer la inscripció per internet o el mateix dia de la caminada però que, en aquest cas, no es gaudirà del descompte.

Res més, recordeu que al mateix blog hi ha l'apartat altres activitats on podeu trobar informació sobre activitats relacionades amb la muntanya que organitzen altres entitats i que us poden interessar.

Fins aviat!