dimarts, 10 de desembre del 2013

Centre de divendres

Hola Falcons!

S'acosta Nadal i amb ell tots els projectes que volem dur a terme per recaptar dinerons per anar de travessa aquest estiu.
És per això que aquest divendres tindrem feina i esperem que vingueu una bona colla amb moltes genes i idees per poder fer-ho tot.


D'entrada, el centre té pensat fer un calendari del 2014 per vendre a tothom i guanyar diners per les activitats d'estiu de tots els grups que hi participem. És important que porteu idees per les fotos d'aquest calendari ja que les haurem de fer el mateix dia. Si hi ha alguna foto d'algun altre any que us agradi molt i vulgueu afegir, feu-nos-ho saber. Aviseu-nos també si hi ha alguna foto per la que necessitem algun material en especial i porteu coses que us sembli que puguem fer servir. És important que les fotos transmetin la idea de grup i els valors que tenim al centre (res d'estafes a la tombola, per exemple ^^).


Després, haurem de trobar temps per començar a preparar els paquets de polvorons per vendre aquest Nadal. Si teniu idees de com muntar-los, també feu-nos-ho saber durant aquesta setmana perquè els monitors puguem portar tot el material. :)


Esperem les vostres propostes i us esperem divendres amb moltes ganes!


Al post anterior trobareu informació sobre la sortida al Matagalls del cap de setmana del 21 i 22! :)