dimarts, 28 de gener del 2014

Sorida hivernal a Ulldeter

Hola Falcons!



Estem a ple hivern i s'apropen les dates de la Sortida Hivernal! Aquest any la farem conjuntament amb els Linxs, ells ens han muntat bona part de la sortida i anirem a Ulldeter! :)

A Ulldeter pujarem el Bastiments o el Gra de Fajol, practicarem tècniques d'autoretenció i farem moltes activitats més a la neu!

SORTIDA: Dissabte 8 de febrer a les 6:00h al centre
ARRIBADA: Diumenge 9 de febrer a les 16:30h al centre (Quedarem amb els pares que ens vinguin a buscar al pàrquing d'Ulldeter a les 14:00h)

MATERIAL: Material necessari per fer una sortida hivernal (descrit al document esquema de material que trobareu a l'apartat documents del blog) i casc, piolet i grampons. Si no disposeu de piolets ni grampons feu-nos-ho saber i els monitors ens encarregarem del seu lloguer. El preu del lloguer de material va a part del preu de la sortida.
ÀPATS: Dos esmorzars, dos dinars, un berenar i un sopar. Es podrà cuinar el sopar. Si feu grups cal que ens feu saber si necessiteu fogonets.

TRANSPORT: Necessitarem la col·laboració dels pares. Els Falcons que vagin al cotxe dels seus companys hauran de pagar al conductor 8,50€ per trajecte.
ALLOTJAMENT: Dormirem al Refugi d'Ulldeter

PREU: 35€ (no inclou transport ni material personal com piolets i grampons)

DATA LÍMIT DE CONFIRMACIÓ: Diumenge 2 de febrer. Cal enviar un correu a falcons@cellv.cat. Feu-nos arribar també si necessiteu que ens encarreguem del lloguer de piolets i grampons, si teniu cotxe disponible i de quantes places disposeu per fer el trajecte d'anada o tornada a Ulldeter. Si decidiu cuinar el sopar de dissabte en grups, necessitarem saber si necessiteu fogonets.

Valdrà la pena! Us hi esperem!

Els monitors