diumenge, 10 d’abril del 2016

Gimcana per Barcelona - Actualitzat!


Sentim comunicar-vos que la sort no està del nostre costat últimament i hem de posar en marxa el pla B per la sortida d'aquest cap de setmana. Això vol dir que l'excursió serà més avorrida? El contrari! Anirem a Barcelona a fer una gimcana fotogràfica. Per tant necessitarem càmera de fotos o mòbil amb càmera (si no en teniu no patiu, sempre anireu acompanyats d'una de les vostres super monitores que tenen recursos per a tot).


Quedem dissabte a les 7:30 del matí al centre, per deixar les motxilles amb el material per dormir. Passarem el dia a Barcelona i tornarem amb el tren de les 19:05 per dormir al centre. Els pares ens vindran a recollir al centre a les 10:30 del matí de diumenge

Cal portar: esmorzar, dinar, berenar de dissabte i els estris necessaris pel sopar (plat, got i coberts). Material necessari per dormir al centre (sac, màrfega, un pijama molt monu, etc.), foulard i autorització (esta al apartat de documents).

P.D: els que veniu més tard podeu anar acompanyats d'un adult o més amb tren fins a Barcelona, agafant tots el mateix preferiblement de les 15:47 a Llinars i baixant a Passeig de Gràcia on us esperarem la resta del grup. Si preferiu un altre mitjà de transport agrairíem que ens féssiu arribar les vostres propostes com abans millor per concretar lloc de trobada.

Moltes gràcies per la vostra paciència i si necessiteu explicacions sobre aquest canvi de plans les monitores estarem encantades d'aclarir qualsevol dubte.


Fins dissabte doncs!