dilluns, 31 d’octubre del 2016

De Canet a Llinars. 12 i 13 de novembre

Hola Falcons!

Abans que res, dir-vos que estem triomfant amb la venda de castanyes! Però suposem que ja comenceu a tenir ganes de moure-us i anar d'excursió (nosaltres moltes!)... No patiu! Us en tenim preparada una pel cap de setmana del 12 i 13 de novembre.



La idea és seguir la última i penúltima etapes del GR5 de Canet a Sant Celoni, dormir al Centre Excursionista de Sant Celoni, i anar fins a Llinars seguint la primera etapa del GR97 fins a Sant Antoni de Vilamajor i el Camí Ral fins a Llinars. 

Ens trobarem el dissabte 12 de novembre a les 7:30 a l'estació de tren de Llinars per agafar el tren (sigueu puntuals, que el tren no espera a ningú!). I arribarem al Centre Excursionista el diumenge 13 de novembre a les 17h.

Cal que dugueu esmorzar, dinar i berenar del primer dia, plat, got i coberts, material de cuina per grups (ens organitzarem al centre anterior), autorització dels familiars, targeta FEEC i targeta sanitària, i el material necessari per passar una nit fora de casa (penseu que dormirem a cobert i que ho haureu de carregar a la motxilla!).

Heu de confirmar assistència abans del diumenge 6 de novembre fent arribar un correu a falcons@cellv.cat.

El preu de la sortida és de 9€ que s'han d'ingressar abans del diumenge 6 de novembre al Compte de la Secció Infantil i Juvenil del Centre (La Caixa - 2100 0156 31 0200313560) fent constar com a concepte falcons-nom-cognomsfalcó-Canet.

Us hi esperem!


Les monitores i els monitors