dijous, 24 de novembre del 2016

Caminada Popular. 4 de desemble

Hola Falcons!

La tardor està passant a un ritme trepidant i gairebé sense adornar-nos-en ja estem al desembre. I desembre vol dir... anar cuidant les veus per cantar nadales ;), algun encostipat que altre, la pujada del pessebre al Matagalls (d'això ja en parlarem més dendavant), la Fira dels Torrons... i, amb ella, la Caminada Popular!



Aquest any, Talps, Falcons i Linxs col·laborem en recollir els cartells de la caminada que organitza el centre. Falcons i Linxs farem la caminada llarga tots junts i col·laborarem amb l'organització desmuntant les indicacions. No patiu que, encara que anem els últims, ens guarden mongetes amb botifarra! ;)

Els que hi volgueu participar:

  • Ens trobarem diumenge 4 de desembre a les 8h davant del centre.
  • Heu de fer la inscripció a la caminada de manera independent al grup de Falcons. Si la feu a Secretaria (dissabtes en horari de centre) té un preu de 7€ per als socis. Si no, la podeu fer de manera anticipada per internet (fins al 3 de desembre, té un preu de 9€) o el mateix dia de la caminada abans de les 8h (té un preu de 12€).
  • El dia de la caminada haureu de dur: la targeta de ruta per participar a la caminada (si heu fet les inscripcions online us la donaran el mateix dia abans de les 8h amb el DNI o l'email), l'autorització de les famílies i les targetes sanitària i de la FEEC, com sempre. Al ser menors d'edat, demanen des de l'organització una altra autorització també signada per les famílies per participar.
  • Heu de confirmar la vostra assistència al correu dels falcons abans del proper dimecres 30 de desembre.
Us recordem que tots els familiars esteu també convidats a fer la caminada independentment del grup de Falcons! :)

Us hi esperem!


Les monitores i els monitors de Falcons