dimecres, 10 d’octubre del 2007

excursió a Fontmartina

Hola falcons!!!
El proper 20 i 21 d'octubre marxem d'excursió tots plegats a Fontmartina, com cada any sortirem des de el pavelló a les 9h amb els pares que ens portaràn a Can Riera Ciuret i des d'allà a Fontmartina xino, xano. A la tarda farem una activitat sorpresa, tots junts, esquirols, linx i nosaltres, els cigronets vindràn diumenge.
El preu de l'excursió es de 4.50€ per dormir i esmorzar i s'ha de fer l'ingrès al compte de la "caixa" del centre (2100-0156-31-0200144441) abans del dijous 8 d'octubre (aquest inclòs), s'ha de possar el nom del nen a l'ingrès i al grup que pertany, un ingrès per persona.
Heu de portar: Sac, Estora, Cangur o Capelina, Necesser, Pijama, Roba d'abric per la nit, Una muda de recanvi per diumenge, Lot o frontal, Cantimplora, Esmorzar, Dinar, Berenar i sopar del dissabte (el sopar podem fer servir els fogonets!), i el dinar del diumenge que va a càrrec dels papis!, El fulard els que el tingueu i els que no si tot va bé els podeu comprar allà per 4€ i sobretot sobretot la targeta de la FEEC.

Heu de dir als papis que s'ha de pagar per entrar al càmping, 2.80€ per adult i 1.70€ per nen, els que pugin diumenge clar, nosaltres ja estarem a dins!!!. S'abonarà en el moment d'entrada i demanem si es possible que porteu els diners justos.
També heu de dir, que amb el cotxe no podran entrar al càmping, hi ha un parking fora, i que no vinguin amb els animals domèstics...

El diumenge l'acte per fer el canvi de grup com cada any començarà a les 11h i l'excursió s'acabà a les 16.30h a Fontmartina.

Cualsevol consulta ja sabeu.....

Els monitors!