dimecres, 14 de novembre del 2007

noticies.....reunions....excursions.....

hoooola a tots i totes.....us parla la xampú, l'arnau a Mainz està super bé i us envia molts molts records, bé us explicaré una miqueta...
el proper dissabte 17 de novembre per fi serà la reunió dels papis, que els tenim abandonats, serà a les 19.30 en acabar el centre.
D'aquesta setmana no passa de que fem el pessebre, ja tinc encarregat les teles i tot lo necessari, ens quedarà superxulo i confiem que porteu dibuixos....ja m'ha dit el Ronald que ho vau passar en gran....i es que hem fet un bon fixatge!!! Formem un equip peculiar.
Pel que fa a l'excursió també hem estat comentant que no us va massa bé fer uan excursió de dos dies, doncs bé la farem del dissabte, el lloc encara està per decidir pero s'accepten propostes i prometem fer una excursió de tres o mes...el proper trimestre, doncs aquest amb tant pont i feina....ja s'està acabant i es impossible canviar l'excursió per un altra cap de setmana...
que mes,...tema samarretes, hem de fer comptes, heu de portar totes les samarretes que falten per vendre i les podem possar a l'entrada del centre haviam si algú compra....pq interessa vendre-les.
Iiiiii....l'Àlvar us proposa, anar a l'eskating un dia, a les festes de nadal....nomès seria possar-hi data!

Apa cualsevol coseta ja sabeu on estem

els monitors!!!