dimarts, 31 de gener del 2017

Queda res per... Hivernal a la Serra d'Ensija!

Hola Falcons!

Com aneu? Tot a punt per la hivernal? :)


Els i les monis ja ho tenim tot quadrat! Us pengem les últimes notícies i algun recordatori!

Grups de cuina
Hem intentat respectar al màxim els grups que vam fer dissabte però, com veureu, hi ha hagut alguns canvis degut a inscripcions d'última hora. Aquí els teniu!

  1. Pol, Marc M, Candela, Pau R i Tura
  2. Iker, Èlia, Sara i Subin
  3. Nil, Berta, Krasi i Maria (la Maria no té mòbil disponible aquesta setmana, els del seu grup comenteu-nos alguna cosa i us passarem un telèfon perquè hi pogueu contactar!)

Recordeu que us heu de posar d'acord entre vosaltres per comprar el sopar de dissabte (es pot cuinar), i l'esmorzar i dinar de diumenge (que no es poden cuinar) i dur el material (olles i paelles). Com us vam comentar, oli i sal no cal que en compreu, sols cal que dugueu recipients, ja que al centre en tenim i els repartirem.

Transport
Necessitarem que algunes famílies ens dugueu o ens vingueu a buscar al Parc de la Palomera. Hem parlat amb la gent del refugi i ens han comentat que, tot i que la carretera acostuma a estar molt neta, recomanen dur cadenes per pujar. Si tinguéssiu algun problema en aquest sentit, comenteu-nos-ho i mirem de resoldre'l junts.
Comptem:

  • Per l'anada, amb els cotxes de'n Krasi (amb lloc per ell i 2 Falcons més), en Pol (amb lloc per ell i 2 Falcons més), l'Iker (amb lloc per ell i 1 Falcó més) i la Sara (amb lloc per ella i 2 Falcons més).
  • Per la tornada, amb els cotxes de la Candela (amb lloc per ella i 3 Falcons més), en Pau R (amb lloc per ell i 3 Falcons més) i la Tura (amb lloc per ella i 6 Falcons més).
En cas que no disposeu de les places que hem demanat, feu-nos-ho saber i ho resolem. 

Us recordem que, tots aquells que aneu amb cotxes d'altres famílies, heu de dur a la sortida 7€ en metàl·lic per trajecte per pagar a les famílies que us portin les despeses del combustible. Aquests 7€ són responsabilitat vostra i no entren dins el preu de la sortida.


Material
Ens hem posat en contacte amb la gent del refugi per preguntar si necessitaríem grampons o raquetes i ens han comentat que no ens ho podran dir fins dijous, així que haurem de confirmar aquest tema a l'últim moment. De tota manera, comptem amb que alguns Falcons podeu dur:

  • Grampons: Pol, Marc M i Tura
  • Raquetes: Subin
  • Piolets: Pol, Marc, Èlia i Maria
  • Casc d'escalada: Candela, Èlia i Tura
Com que encara no sabem el material que necessitarem i si el podrem llogar al centre o haurem d'anar a alguna entitat de fora (depenent del nombre de cada cosa que necessitem), no sabem si es pot reduir el preu de la sortida a tots aquells que ja teniu material. En tot cas, us ho comentaríem en tornar.

Al ser una sortida hivernal, us fem una mica de recordatori del material que no us podeu oblidar:
  • Esmorzar, dinar i berenar del 1r dia (independentment dels grups de cuina)
  • Material i ingredients per cuinar (això si, amb el grup de cuina)
  • Plat i coberts
  • Sac (al dormir en refugi no cal estora!)
  • Guants
  • Ulleres de sol/neu + Crema solar
  • Motxilla petita (molt recomanable per fer l'excursió de diumenge i no haver-ho de carregar tot)
  • Paper de diari (per secar les botes!)
  • Xancletes per estar pel refugi (d'aquestes que queden tan bé amb els mitjons... ;))
  • Bosses o plàstics (IMPRESCINDIBLE per tirar-nos per la neu)
  • Els 7€ en metàl·lic per pagar a les famílies que us duguin als seus cotxes, tal i com us comentàvem a l'anterior apartat
Tècnic de suport
I tenim una altra molt bona notícia! El diumenge vindrà un tècnic de muntanya a acompanyar-nos en la nostra ascensió al Gallina Pelada! A ell li podrem preguntar tots els dubtes tècnics que tinguem i segur que ens ensenya un munt de coses la mar d'interessants!

Us demanem, de cara a les properes sortides, que confirmeu per correu electrònic i ens doneu totes les informacions que us demanem dins el període establert, perquè hi ha temes organitzatius (com el transport, els grups de menjar, el lloguer de material o la confirmació de dormir al refugi) que sols podem tancar quan tenim tots els inscrits, i aquesta vegada hem parat una mica bojos.

Ens veiem dissabte! En tenim moltes ganes! :)

Les monitores i els monitors de Falcons