diumenge, 15 de gener del 2017

Reunió famílies

Hola Falcons i famílies!

Per tothom que no va poder venir ahir, us fem 5 cèntims del que vam comentat a la reunió amb les famílies:

Valoració 1r trimestre
Les sortides i esplais han anat molt bé, però hem notat poca cohesió, motivació i comunicació dins el grup de Falcons. Per mirar de solucionar-ho, durem a terme diverses idees:

  • Hem creat un grup de Whatsapp de tots els monitors i Falcons, perquè la comunicació sigui més fluïda i els Falcons també rebin totes les informacions.
  • A les sortides, els Falcons compraran el seu propi menjar amb els grups de cuina. S'hauran de posar d'acord per decidir menú i anar-lo a comprar.
Hem estat valorant amb els Falcons el projecte de recollida de diners per la travessa i tirem endavant. De moment, amb les activitats de castanyada, panera i Parc de Nadal hem recollit més de 750€!

Per acabar amb el tema de la valoració, us demanem que intenteu confirmar l'assistència a les sortides abans de la data límit, perquè els monitors tinguem una mica de previsió i els Falcons es puguin motivar els uns als altres.

També hem vam estar comentant el calendari 2n trimestre. Per temes de disponibilitat de monitors, hem canviat algunes dates. El trobareu tot sencer al blog. Aprofitem per comentar-vos que, per falta de voluntaris, al final no es farà carrossa de carnestoltes des del centre.

Per qualsevol dubte, ens podeu fer arribar un correu a falcons@cellv.cat.

Fins aviat!