diumenge, 5 de febrer del 2017

11 i 12 febrer. La nova hivernal

Hola Falcons i famílies!


Com que vam haver d'anul·lar la hivernal... està posposada pel proper cap de setmana de l'11 i 12 de febrer!

Diverses coses de la nova hivernal:

  • Encara estem buscant lloc on anar, ja que el refugi de la Serra d'Ensija està ocupat aquell cap de setmana. Tan aviat com tinguem la informació us la farem arribar.
  • Els que no podíeu venir a la última sortida encara us podeu animar a venir a aquesta. Teniu per confirmar i fer el pagament de 37€ fins demà dilluns 6 de febrer. Digueu-nos, si us plau, en el correu, si teniu grampons, raquetes, piolet i/o casc, que pogueu dur a la sortida.
  • Tots aquells que vingueu (també els que ja ho havíeu enviat l'última vegada) ens heu d'informar, en un correu, de transport de les famílies que ens puguin dur/recollir dissabte i/o diumenge, per reorganitzar cotxes de nou. Agrairíem si també ho feu abans de demà.
  • Comptem amb aquells que vau confirmar la última sortida (excepte els que ens heu dit que no): Krasi, Pol (amb grampons i piolet), Candela (amb casc d'escalada), Pau R, Iker, Èlia (amb casc i piolet), Sara, Nil, Tura, Berta i Maria.
  • En uns dies us informarem a tots aquells que havíeu de venir aquest cap de setmana i no podeu el proper, de com ho farem per tornar-vos els diners.
Aprofitem el post per informar-vos que ja teniu les fotos d'ahir penjades a l'apartat Fotografies del blog.

Us hi esperem!

Les monitores i els monitors de Falcons