divendres, 10 de febrer del 2017

Altre cop, el temps ens la juga

Bon dia Falcons!

La setmana passada us vam dir que traslladàvem la sortida hivernal a aquest cap de setmana per temes de vent... aquesta setmana és el risc d'allau i els refugis plens que ens impedeixen anar a la neu...

Havíem pensat d'anar a Barcelona en bici, com a alternativa, però les previsions allà també són de pluja. Així que, finalment i a última hora (ens sap molt molt greu) anul·lem la sortida d'aquest cap de setmana (això també ens sap molt molt greu).

Per no quedar-nos sense res, demà us hem muntat un centre especial. Ens trobarem com sempre a les 18h i treballarem tècniques de ràpel (si teniu arnés porteu-lo!) i, després, ens quedarem a sopar (el que haguem cuinat), a veure una pel·lícula i fer una mica de debat, i a dormir. Així que el centre s'allargarà fins diumenge a les 11h! Aquells Falcons que decidiu quedar-vos cal que dugueu el sac, l'estora, plat, got, coberts, alguna olla o paella (els grups ja els farem demà i ens repartirem el que tinguem), si teniu arnés i 5€ en efectiu, que ens serviran per comprar el sopar, l'esmorzar i llogar els fogonets que necessitem per cuinar.

Parlant de diners, a tots aquells que us haguéssiu apuntat a la sortida hivernal, us retornaran 32€ dels 37€ que havíeu pagat inicialment. Aquesta diferència és deguda a que havíem fet reserva al Refugi de la Serra d'Ensija i no ens retornen la bestreta. Podeu passar a buscar aquesta quantitat en efectiu a Secretaria (oberta dissabtes de 18h a 20h) fins al 4 de març.

Si teniu qualsevol dubte, feu-nos arribar un correu electrònic a falcons@cellv.cat.

Altra vegada, perdoneu per avisar tant tard,
Us esperem demà!


Les monitores i els monitors de Falcons