dilluns, 25 de febrer del 2008

novetats!!!

bé lo promès es deute...i aqui està informació sobre la propera i propera excursió, primer de tot l'excursió a montblanc s'ha aplaçat a setmana santa...marxarem el 21, 22 i 23 de març, aquesta setmana mateix us deixarem penjada la informació, per a que us podeu apuntar i no ens enganxi el toro...per cert, pinta mooolt xula perquè l'esteu preparant vosaltres!

Ara parlem del dissabte que vé...dia 2 de març....marxem al Matagalls...però anirem per una ruta que no ho hem fet mai, serà per St marçal i l'excursió de veritat que val la pena, entrarem en un bosc d'aquells de fades, i les vistes...ja veureu....a aquestes aficionades de la fotografia...us quedaran genial i a mes explotarem allò que tenim aprop!

Sortirem el dissabte a les 8.30 del matí al centre, demanem la col.laboració de pares i mares que ens pugin a la sortida de l'excursió que és a St Marçal, queda a una mitja horeta de llinars, i que ens vinguin a recullir, , llavors o bé dieu qui veniu i qui esta dispocsat a portar cotxe i ens organizem o ho fem el dissabte quan estiguem allà. Tornarem a Coll Formic a les 17h, es a dir pujarem per St Marçal i tornarem per Coll Formic.
Cal portar, roba d'abric doncs fa fred, esmorzar, dinar i brenar, calzat adequat, el foulard (els que no el teniu no patiu que el podreu comprar), la targeta de la feec (les tinc jo!) i mooltes ganes de passar-ho bé i caminar.
No cal portar...perquè serà requissat pels monis....ipod o elements semblants, mòbil, ....a la muntanya totes aquestes coses no es necessiten!!!!

Res mes per a mes informació sobre la ruta que farem aqui teniu alguns links:
http://www.madteam.net/rutas/senderismo/1.25.Matagalls1600mdesdeSantMarcal

http://www.pirineos3000.com/servlet/DescripcionAscension/IDASCENSION--2666--VOLVER--B--ORDERBY--order%20by%20v_descmountain%20asc--ITERACION--1--PESTANA--1--V_NOMBRE--null--ALTURA--null--zon--67--prov--null--IDIDIOMA_ASC--null--TIPO_ASC--null--V_IDDIFICULTAD--null--METEO--null--ORDEN_ANTERIOR--v_descmountain--BUSUARIO--null--PESTA--tasc--OTRO_USUARIO--null.html

Cualsevol cosa al meu correu: jessica_chaves_cayuela@hotmail.com