dijous, 20 de novembre del 2008

excursió hivernal.....PUIGMAL!!!

El 13 i 14 de desembre.
Sortida a l'estació de tren de Granollers-Canovelles a les 7.15 del matí...i perquè no n'hi ha un abans...anirem fins a Ribes de Freser i ja començarem a caminar...parada tècnica al refugi on dormirem i amunt que fa pujada fins al cim del PUIGMAL!, anirem amb raquetes. Diumenge buscarem la neu més pròxima i farem pràctiques amb els piolets...perquè intentarem que aquesta no sigui la única excursió hivernal d'aquest any!.
La tornada serà a les 19.11 a l'estació de Granollers-Canovelles...supossant que no perdrem el tren sinó serà a les 21.17!
El preu de l'excursió és de 58€, inclou el tranport, el menjar, el lloguer del material i dormir a l'alberg!
Cal portar: Mooolta roba d'abric, una motxilla petita per l'ascenció al Puigmal, guants, l'emorzar i el dinar del primer dia, per grups una olla i una paella per cuinar, sac de dormir, ...en fi ja sou grandets oi?
S'ha de fer l'ingrès al numero de compte: "la Caixa" (2100-0156-31-0200144441) indicant el nom i possant falcons. La data límit per pagar serà el proper divendres 5 de desembre, però si us plau envieu un mail dient que veniu! Per poder trucar al refugi. Cualsevol cosa ja sabeu!

Podeu enviar els mails a la Xampú, jessica_chaves_cayuela@hotmail.com

Apalis falconisme 100%

Els monitors!!!!