dimecres, 27 de maig del 2009

ESMORZAR DE GERMANOR

Hola cigronets, esquirols i falcons!Ja sabeu que l'excursió d'aquest mes de maig és especial! Segur que tots ja teniu ganes que arribi el gran dia! I és que el dissabte 30 i el diumenge 31 de maig, ens n'anem d'acampada al Corredor!!! Bé, ja ho sabeu, cigronets, esquirols i falcons pugem a peu al Corredor dissabte, ens quedem a dormir, i diumenge al matí fem l’esmorzar de germanor amb les famílies, mmm!!!!Ah, recordeu que els cigronets heu de portar dues motxilles, una de gran i una de petita amb tot el necessari per la pujada a peu... i que els esquirols en porteu només una, amb el sac i l'estora inclosos... no la carregueu més del necessari!!
SORTIDA. Dissabte a les 9 del CELLV
RECOLLIDA Diumenge a l'àrea de Barbacoes El Solei a les 10h.
Hem de durEsmorzar, dinar, berenar i sopar de dissabteFoulardSac de dormir i estoraCantimploraLotPijamaCalçat còmode per caminar (posat)Roba d'abric per la nitNecesserTarjeta de la Feec (imprescindible)Got (pel petit esmorzar que fem diumenge abans de l’esmorzar de germanor)A més a més, cal pagar 4,5€ que cal ingressar abans de dimecres 28 de maig al compte de La Caixa del CELLV( número 2100 0156 31 0200144441).(l'ingrés ha de ser individual i cal posar el nom i cognom del nen/a i el grup al qual pertany)Per cert, tots els socis esteu convidats a esmorzar, però cal que us apunteu enviant un correu a cellv@llinars.cat o bé deixant la butlleta que rebreu a casa, a la bústia del cellv, degudament omplerta. Els no socis (5€) han d’inscriure’s a la secretaria del cellv divendres 22 de maig, de 19.30 a 20.30h.

PD. Els falcons pujarem amb tota la motxilla...doncs s'ha d'ensenyar perquè som els grans!, i el sopar....cuinarem amb fogonets, pero vet aqui, el primer concurs de cuina de muntanya!, heu de fer grups de 4 i portar-vos el menjar, el jurat estarà compost per diversos monitors, d'altres grups i algun nen...Hi ha premi!!!