dijous, 4 de novembre del 2010

Pedraforca, el cim partit

El 20 i 21 de novembre, com marca el calendari, marxem al Pedraforca a pujar un magnific cim. El preu de la sortida és de 15€ i l'hora de sortida són les 7 del matí (dissabte) i la de tornada les 6 de la tarda (diumenge). És la primera sortida d'aquestes característiques que fem aquest curs i per tant és important que tots intentem col·laborar perquè tot vagi bé.

En primer lloc, per anar fins allà demanarem la col·laboració dels pares. Això en els grups grans del centre és habitual i esperem que no suposi un gran problema pels pares. En segon lloc, és important que els falcons prengueu consciència de que es tracta d'una sortida a la muntanya i que per això material, equip i menjar han de ser els adequats.

El preu de la sortida inclourà el menjar de diumenge (esmorzar i dinar) i la nit al refugi del Pedraforca, que és on dormirem. Del material que heu de portar en parlarem al proper centre; penseu en abric, espolaines si en teniu, que no cal que porteu estora, el menjar del primer dia, got, fulard...

Vinga Falcons!

Monis.