dilluns, 11 d’abril del 2011

Al loro!

Falcons, estigueu al cas, perquè hi ha tot de noves informacions que són vitals per a la vostra supervivència a la vida salvatge!


Setmana Santa Montserrat

Ens trobarem a l'estació Rodalies de Llinars a les 6:30h del 16 d'abril i tornarem a la mateixa estació a les 19:22h el 19 dabril.


Els monitors us portarem els 3 sopars en els que haureu de cuinar, penseu en fer els grups de cuina, portar-vos els estris, i demanar-nos els fugonets als monitors!


Erols

Dimecres és l'últim dia per confirmar, recordeu als vostres pares que ho facin si voleu venir. La carta amb la informació d'Erols està a l'apartat d'aquí al damunt "Documents". Per si encara no esteu al cas, el Campament Azimut d'Erols és una trobada de centres excursionistes com nosaltres de TOT Catalunya (Barcelona, Olot, Gavà, Vallirana...). Allà coneixerem molta gent nova que fa coses com nosaltres (anar a escalar, fer acampades...) i podrem compartir un cap de setmana innolvidable.

Molesteu els vostres pares perquè confirmin la vostra assistència o no podreu venir!


Campaments

El dissabte vam fer la reunió de campaments, demaneu als vostres pares que us expliquin què s'hi va dir i mireu el document que hem penjat els monitors a l'apartat Documents del blog.


Apa, salut i a volar!
Monis.

(mireu, per això els monitors us animem a practicar amb l'slackline...)


SKYLINERS - A Documentary by Seb Montaz from sébastien montaz-rosset on Vimeo.