diumenge, 12 de gener del 2014

Una mica de tot

Hola Falcons!

Aquesta tarda hi ha hagut la reunió de pares per fer una mica de valoració del 1r trimestre i parlar dels plans que tenim pel proper. Trobareu tota la informació, calendari inclòs, al dossier resum. Si teniu qualsevol dubte, feu-nos arribar un correu a falcons@cellv.cat.
Recordem que la sortida a Centelles es posposarà al tercer trimestre, amb data per confirmar, i que, en cas que encara no hàgiu recuperat els diners del pagament, heu de passar a recollir-los per Secretaria.




El cap de setmana que ve (18 i 19 de gener) farem una sortida a Barcelona. Un cop allà:

  • Visitarem els Laberints d'Horta i hi farem activitats
  • Pujarem fins als búnquers per veure Barcelona des de l'aire
  • Dormirem a un local dels Escoltes
  • Ens mourem en transport públic per tota la ciutat en una gimcana de mobilitat
Per poder fer tot això, ens trobarem dissabte a les 8:30 a l'estació de Llinars i arribarem, a la mateixa estació, diumenge a les 17:49.
Caldrà que dugueu tots els àpats (dos esmorzars, dos dinars, un berenar i un sopar) i tingueu en compte que no podrem cuinar.

L'últim dia per confirmar és el dimecres que ve, 15 de gener. El preu de la sortida és de 27€, que cal abonar al compte del Centre Excursionista.
Us demanem que envieu un correu tan si podeu com si no podeu venir a la sortida.


Ja per acabar, a l'últim centre vam parlar de com ens organitzaríem per vendre berenars els dissabtes a la porta del centre. Els monitors us proposem un seguit de tasques i esperem que feu grups de 3 o 4 Falcons, us poseu d'acord en dues tasques que pugueu fer i ens envieu un correu comunicant-nos-ho. D'aquesta manera, organitzarem els torns. Les tasques són:

  • Elaboració i venta de berenars l'1 de febrer
  • Elaboració i venta de berenars el 15 de març
  • Elaboració i venta de berenars el 24 de maig
  • Elaboració i venta de berenars el 21 de juny
  • Preparació d'un cartell informatiu per tot el centre
La idea que ve d'entrada al cap és fer pastissos, però recordeu que a Fontmartina també es va proposar de fer xocolata calenta o berenars salats. Per aquest motiu, imaginació al poder! Ara si, feu-nos saber si necessitareu alguna cosa en especial el dia de la venta. Per preparar el que vendreu, també podeu quedar abans i cuinar plegats. Així compartiu una bona estona, apreneu noves receptes i estalvieu feina si teníeu pensat que us ho preparessin els pares.


Passeu una molt bona setmana!
Us esperem divendres amb una bona colla! ;)

Els monitors