dilluns, 28 de setembre del 2015

FONTMARTINA 10 i 11 D’OCTUBRE 2015

Com cada any tots els grups de la Secció Infantil i Juvenil comencem el nostre camí i la trobada d’inici de curs tindrà lloc al Montseny, al càmping de Fontmartina, els dies 10 i 11 d’octubre. Esquirols, Talps, Falcons i Linxs ens trobarem al local del CELLV a les 8:30 del matí del dissabte i pujarem amb els cotxes dels pares fins a Can Riera de Ciuret i un cop allà anirem caminant fins a Fontmartina.
L’acte central d’aquesta trobada serà diumenge a les 11:30 del migdia, en què de manera simbòlica, es donarà la benvinguda a tots els infants i joves que canvien de grup o són nous al centre. Després acabarem la festa amb un dinar de germanor que cadascú portarà de casa. El preu de la sortida per Esquirols, Talps, Falcons i Linxs serà de 7,00€, que inclouen dormir al càmping i esmorzar el diumenge.

El pagament d’aquesta quantitat es farà amb un ingrés al compte del centre excursionista a “la Caixa” (2100-0156-31-0200313560) abans del dimecres 7 d’octubre (aquest inclòs).

MOLT IMPORTANT QUE AL CONCEPTE FEU CONSTAR LES SEGÜENTS DADES:
(NOM DE L’INFANT o JOVE / NOM DEL GRUP / FONTMARTINA)

En el cas que una família inscrigui diferents germans, haurà de fer un ingrés diferent per cadascun d’ells. També és important confirmar assistència abans del 7 d’octubre (aquest inclòs) enviant un correu electrònic al grup corresponent:

·         Tritons        tritons@cellv.cat
·         Esquirols     esquirols@cellv.cat
·         Talps          talps@cellv.cat
·         Falcons       falcons@cellv.cat
·         Linxs          elslinxs@cellv.cat

Us detallem a continuació tot el que heu de dur dins la motxilla:

·         Sac
·         Muda de recanvi
·         Estora
·         Lot o frontal
·         Cangur o capelina
·         Fulard
·         Roba d’abric pel vespres
·         Targeta de la FEEC (OBLIGATORI I IMPRESCINDIBLE PEL CÀMPING)
·         D.N.I. (OBLIGATORI A PARTIR DE 14 ANYS)
·         Esmorzar, dinar, berenar i sopar de dissabte
·         Cantimplora
·         Necesser
·         Got, plat i coberts
·         Pijama


RECORDEU PORTAR L’AUTORITZACIÓ OBLIGATÒRIA DE LA SORTIDA

Tots els pares esteu convidats a l’acte de canvi de grups i al dinar de germanor. Per fer-ho podeu afegir-vos amb els Tritons que pujaran diumenge i fer així una passejada pel Montseny o anar directament a Fontmartina a les 11:30. Volem afegir que els/les monitors/es necessitaran lloc als cotxes dels familiars dels nens per tornar a baixar cap al Centre Excursionista. També demanar-vos que pel dinar de germanor porteu menjar per compartir entre tots els nens i nenes, monitors i monitores i familiars.
La direcció del càmping de Fontmartina cobra una tarifa d’accés al seu recinte. És per això que els Tritons i pares o familiars de Tritons i resta de grups que vinguin a veure la cerimònia de canvi de grups o a dinar, hauran d’abonar 5,00€ si no són socis del Centre Excursionista. Els socis gaudiran d’entrada gratuïta al càmping però hauran de recollir els tiquets com la resta de familiars. Podeu adquirir els tiquets a secretaria els divendres de 17:00 a 21:00 i els dissabte en horari de centre.
Entre d’altres normes que ens ha imposat la direcció del càmping, hem de destacar la impossibilitat d’entrar el vehicle dins del càmping, les prohibicions de fer barbacoa i de portar animals domèstics. Davant del càmping hi ha un aparcament. Trobareu més informació del càmping al web.
Important recordar que els infants que canviïn de grup hauran de dur dos foulards: l’antic i el nou. Si no tenen cap fulard del seu nou grup, el podran comprar pel preu de 7,00€ al centre. Tot aquells pares que no es puguin quedar al dinar de germanor podreu recollir els vostres fills després de l’acte de canvi de grup.

Fins aviat,
Les monitores i els monitors