dilluns, 7 de maig del 2007

Acampada al Corredor

Hola falcons i falcones,

Esperem que al llarg d'aquest pont hàgiu recuperat les forces que vam perdre a la via ferrada de Centelles.

Com sabeu el proper cap de setmana 19 i 20 de maig és l'acampada al Corredor.

Tot i que com a grup encara hem de decidir què fem, si sortim al matí o a la tarda, a peu o en bicicleta,... (dissabte en parlarem), el que és segur és que dormirem a la zona d'acampada dels fogons amb els altres grups.

Per tal de tenir lloc al càmping ens hem d'inscriure amb un cert temps d'antelació. Així doncs, aquells que vingueu, heu d'ingressar la quantitat de 4'5€ (inclou la nit d'acampada a l'àrea d'esplai i l'esmorzar de primera hora del matí) al número de compte del centre de la Caixa: 2100 0156 31 0200144441.

Per tal d'evitar complicacions alhora de comptar les places de cada grup, us demanem que l'ingrés sigui individual i en cada paper posi el nom i 1er cognom del jove i el grup al qual pertany.

L'últim dia per fer el pagament és el proper divendres 11 de maig de 2007.

Finalment només remarcar, que la inscripció a l'acampada és totalment independent de la inscripció a l'esmorzar de germanor, ja que hi pot haver gent que vagi a l'acampada i no a l'esmorzar, i a l'inversa. Així doncs, en cas que participeu a les dues activitat no oblideu inscriureu's a les dues. (veure document d'inscripció a l'esmorzar de germanor)