dilluns, 14 de maig del 2007

Acampada al Corredor

Hola falcons i falcones,

Com ja sabeu el proper dissabte 19 de maig anem d’excursió al Corredor. Tal com vam acordar l’últim dia d’esplai, sortirem del Centre a les 11h direcció cap als fogons del Corredor. Allà passarem la tarda i soparem en companyia dels altres grups del centre: cigronets, esquirols i linxs. Per sopar tindreu a la vostra disposició un fogonet per cada grup de 5 o 6 per tal que us cuineu (si voleu) el que vulgueu. Tingueu present que només tindreu el fogonet amb el gas corresponent, i per tant en funció del que vulgueu cuinar haureu de portar vosaltres els estris i menjar pertinents. Tal com ja us vam dir, el millor és que feu grups i us organitzeu.

A la nit després d’un intrigant joc de nit, farem bivac (si el temps ens ho permet). L’endemà al matí ens llevarem, menjarem una miqueta, i esperarem que els pares ens vinguin a buscar allà a les 10h per afegir-se (o no) a l’esmorzar de germanor.

El que heu de portar ja ho sabeu vosaltres. Sempre podeu recuperar cartes dels altres anys si no us en recordeu ;) . El que us volem recordar nosaltres és el que no podeu portar: mp3, consoles i jocs individuals en general.

Una forta abraçada i fins dissabte,

Els monitors i monitores.

1 comentari:

*juju* ha dit...

ola soc la judit per fi tinc contaa xd!
dew