dilluns, 28 de maig del 2007

Excursió a l'Empordà

Hola falcons i falcones,

Després de la calor que vam passar al Corredor, i com la majoria ja sabeu, el proper cap de setmana anem a refrescar-nos a l'Empordà. Agafarem un tren des de Llinars fins a Portbou i des d'allà iniciarem el camí de ronda que ens durà a Llançà, on passarem la nit. L’endemà assaborirem les platges de la costa Brava i tornarem amb un tren que ens deixarà a Sant Celoni a les 19h.
El preu de la sortida són 15€ que s’han d’ingressar al compte del centre (2100 0156 31 0200144441) abans del proper dijous (aquest inclòs). També us agraïriem que ens enviéssiu un mail per tal que els monitors ens fem una previsió de quants serem.

Tal com ja vam fer al Corredor el menjar corre al vostre càrrec, així que us heu d'organitzar per portar els estris necessaris i el mejar. Nosaltres posarem a la vostra disposició els fogonets i el gas. Els àpats que farem seran l'esmorzar, dinar i sopar de dissabte i l'esmorzar, dinar i berenar de diumenge.

No cal dir que a part del que ja portem en les excursions de dos dies, aquesta vegada és recomanable portar també banyador i tovallola per fer un banyet en cas que faci caloreta.

Sortida: a les 8h45 a l’Estació de RENFE de Llinars del Vallès.
Tornada: a les 19h l’Estació de RENFE de Sant Celoni.
(La sortida la podem fer des de Llinars perquè agafem l'únic tren en tot el dia que continua després de St. Celoni fins a Portbou. No hem pogut trobar el mateix per la tornada.)

L’objectiu de la sortida és, a més a més de gaudir dels paisatges de l’Empordà, constituir les diferents comissions d’organització de la travessa i començar la seva preparació. Per si us voleu pensar en quina comissió voleu participar a continuació us les exposem:

  • Transport: s’encarrega de buscar el tipus de transport fins al lloc de sortida, els horaris, etc.
  • Ruta: decidir les etapes de la ruta tenint en compte refugis, pobles per comprar menjar, desnivells...
  • Cuina: Decidir els menús, el material de cuina i on comprarem el menjar en cada punt de la ruta.
  • Farmaciola: Confeccionar una farmaciola completa i aprendre a tractar les lesions i ferides més comunes en muntanya.
  • Animació: Preparar una sèrie de jocs, dinàmiques de grup, cançoner... que puguem disfrutar a les estones lliures.
  • Economia: Tenint en compte totes les despeses de material, dormir, menjar... determinar el preu dels campaments.

Qualsevol dubte ens podeu contactar per mail o bé als telèfons de la Jèssica i l'Arnau.

Finalment també us hem de comunicar que quan vam començar a tornar els diners que van sobrar de l'excursió a Montserrat, els pares que estaven allà ens van dir que preferien que s'invertissin en material i activitats dels falcons. No obstant, tornem a insistir que qualsevol que els vulgui recuperar només ens els ha de demanar.

1 comentari:

clàudiaa!!* ha dit...

olaa!!

em sembla que al final serem mol poca gen... pero igualment ens ho pasarem d'allo mes be!!


una cosa, arnau, seria convenient que per les pròximes excursions que hi hagi, ens poseu el material necessari que em de portar!!



be, doncs ens veiem aquest cap de setmana!!


quan tornem, jo ja penjare algunes de les fotos que haguem fet!!

(les meves fotos tambe les i passare a la mengu perque ens fagi un video dels seus!)


areuu!*