dimarts, 5 de juny del 2007

La travessa de l'estiu i la imaginació al poder

Hola falcons i falcones,

Aquest cap de setmana, envoltats pels relaxants i espectaculars paisatges de la costa Brava, vam començar a preparar la travessa de l’estiu. Així, vam confirmar que faríem una travessa per la vall de Boí, en vam establir les dates (de dissabte 28/7 al divendres o dissabte de la setmana següent) i les etapes, i vam estimar el pressupost de l’activitat.
Després de veure el cost del transport, l’allotjament als refugis, el menjar, alguns àpats als refugis,... vam veure que el preu de l’activitat estaria al voltant dels 150€/persona. Vam considerar que aquest preu era excessiu així que vam decidir intentar reduïr-lo:
  1. Fent coses per aconseguir diners: vam pensar de vendre samarretes dels falcons amb un disseny ben xulo, fer pastissos i vendre’ls al mercat, vendre enganxines.
  2. Estudiar la possibilitat de fer alguna modificacio a la ruta, que ens permeti estalviar-nos alguns diners.

També es va proposar que de cara a l’any vinent seria interessant pensar algunes activitats de recaptació al llarg de l’any, ja que així disposarem de més temps.

El proper dissabte 9 de juny doncs, tot i que en un inici no teníem centre, ens trobarem per decidir què fer definitivament. Pel que fa a la ruta, aprovarem el recorregut definitiu. I respecte a les propostes de recaptació de fons, haurem de confirmar-les i organitzar-nos. De moment l’Arnau es va comprometre a portar un pressupost de quin seria el preu de cost de les samarretes.

Us demanem per tant, a tots aquells que tingueu la intenció de venir a la travessa de l'estiu, que assistiu a la trobada del proper dissabte, ja que haurem de prendre decissions importants que ens afecten a tots i és imprescindible que tots estiguem d'acord.

De moment ja podeu anar pensant, en els possibles dissenys que us agradaria que tingués la samarreta. Penseu que ha de ser un disseny que a part d'agradar-nos a nosaltres també ha d'agradar al públic en general, doncs és a ells a qui els hi voldrem vendre. De cara a dissabte porteu tantes propostes com vulgueu i en qualsevol format (sigui digital o en paper). Si aquest mateix dissabte puguéssim escollir el disseny definitiu, guanyaríem més temps per poder-les vendre.

Alhora de fer el disseny, tingueu en compte que no podeu jugar amb molts colors, ja que sinó la impressió és molt cara. Considereu que com a màxim tindrem el color de la pròpia samarreta que farà de fons i a sobre dues tintes més.