dijous, 21 de juny del 2007

La Flama del Canigó

Hola falcons i falcones,

Cada any per la vigilia de St. Joan, el Centre Excursionista som els encarregats de dur fins al nostre poble la flama del Canigó. De la foguera que s'ha encès la nit abans a la muntanya del Canigó, diferents voluntaris vinguts d'arreu del país, comencen a escampar la seva flama de poble a poble per tal que totes les fogueres dels Països Catalans brillin amb el mateix foc aquesta nit.

Aquest any no serà una excepció i els infants i joves del centre també acompanyarem la flama en la seva entrada al poble. Els falcons ens afegirem a a la rúa des de Cardedeu a les 21h15. Per tal que tots anem vestits de la mateixa manera portarem la samarreta de la Flama de l'any passat (la que era de color vermell). Si algú no la té o l'ha perdut, només cal que es posi una samarreta vermella.

Com que no podem fer fer tard, ens trobarem al Centre a les 19h30 i allà decidirem si anem caminant o amb tren fins a Cardedeu. Us proposem que voteu fent comentaris quin mitjà de transport voleu utilitzar. El mitjà de transport que tingui més comentaris al seu favor serà el que utilitzarem.

Qualsevol qüestió ens podeu escriure un mail o trucar-nos al telf. 685 201 003 (Arnau).

Una forta abraçada,

Els monitors i monitores.