dimecres, 12 d’agost del 2009

Falcons... us estimem!

Quin any amics!, crec que aquest, ha estat un dels millors anys de Falcons que el centre pot recordar. Ha estat un any ple de... bé, primer heu de saber que us escric des de Menorca, si!!, ja ho he hagut de dir, però no es per fer-vos envejar, eh?!... bé, com anava dient, ha estat un any ple de sortides, centres, acampades, travesses, cims, ferrades, escalades, pluges, rialles, cançons, amics, ermites, ... Així podria seguir omplint pagines i pagines de blog, però no bé al cas. Ha estat un any en el que he conegut un grup de gent que m’ha fet sentir feliç i en el que mi he trobat molt agust, i és per això que us vull dir que us estimem. Si, a tots i cadascun de vosaltres.
Encara recordo, el dia en que us vaig conèixer. Vaig pensar que estàveu tots una mica tocats, però mica en mica, he anat descobrint que sou unes grans persones amb les que es pot confiar i amb les que pots passar molt bones estones, i amb les que és impossible no riure. Sou genials!!!!! I per això i per moltes altres coses, us vull donar les gracies; per haver-me deixat ser el vostra monitor i el vostra amic. Junts, hem passat bons i mals moments com a Siurana, Oliana, el Matagalls, El Pedraforca, Bastiments, Font Martina, el Corredor, Llançà, l’escalada al Figaró,..., però hagin estat bons o dolents, la majoria d’ells bons, junts els hem superat.
També us vull dir als altres monitors, que moltes gracies per simplement ser com sou, i que tot i que ens haguem de separar i que sigui molt dur (per a tots: monitors i falcons que passen a ser Linx l’any que bé), crec i espero, perquè ens estimem, que ens seguirem veient els dies de centre i en algunes sortides, i que seguirem fent aquells sopars tant divertits, a part és clar, de veure’ns a la Piula o a gitanes.
I ja per no allargar-me més, perquè crec que estem a l’estiu i s’han d’aprofitar al màxim les vacances, vull acabar desitjant-vos el millor dels vostres estius i dir-vos que fins molt aviat a tots!!!! Que ja tinc ganes de veure-us i passar una bona estona amb vosaltres.

Fins aviat!!
Ens veiem per la FESTA MAJOR de GRANOLLERS o si no, pel TÚNEL DEL TERROR!!
Cuideu-vos i no canvieu mai!!
Carné
Pd: us deixo que vaig cap a la platja!!! i si no heu llegit els post de sota feu-ho, us interessa.