diumenge, 14 de juny del 2009

INFORMACIONS VARIES....PEDRAFORCA, TRAVESSA, CANIGÓ I SANT JOAN!



PEDRAFORCA:
Quedem a les 7h del matí el dissabte 20 de juny, anirem a Saldes, al refugi de Lluís Estansen, el preu de l'excursió es de 8€ que els heu de portar el mateix dia, el preu de l'excursió inclou el dormir, el menjar compta de la vostra part. Per tant heu de portar: esmorzar, dinar i sopar del primer dia i l'esmorzar del diumenge. Tornarem abans de dinar. Podreu cuinar amb el fogonet.
IMPORTANT ens porten els pares per tant, heu de dir quins nens i nenes venen abans del dimecres 17 per poder gestionar-ho amb correcció i que no ens passi el mateix de la darrera excursió. Els que vingueu envieu un mail a jessica_chaves_cayuela@hotmail.com, si no hi ha mail confirmant assistència no podreu venir, ens hem de posar un xic seriosos.

...penseu en portar polaines!...no per la neu...per la tartera!!!

FLAMA CANIGÓ:
Els que vingueu que ja heu confirmat...si no encara queda una plaça, heu portar roba d'abric que farà fred i es sortirà el 22 de juny a les 13:45 al centre havent dinant, nomès heu de portar el sopar i l'esmorzar...no podreu cuinar amb el fogonet!!!

SANT JOAN:
Quedem el dia 23 de juny a les 18.30h per anar a Sant Antoni. Porteu roba per còrrer.

TRAVESSA 2009:
ATENCIÓ el preu de la travessa serà 170€ i els nens i nenes que vinguin han de confirmar l'assistència abans del dia 29 de juny fent una paga senyal de 30€ al compte del centre indicant el nom del falcó, no dels pares, i travessa aneto.
Farem una reunió informativa el divendres 26 de juny a les 19:30h (el mail que hem enviat posa a les 19:00, ens hem equivocat!!! És a les 19:30)



PD: ja hem començat a enviar informació via mail als pares, els pares que la vulguin rebre que enviin el seu e-mail a falcons.cellv@gmail.com