dimecres, 12 de febrer del 2014

Gran concurs de divendres i canvis al calendari

Hola Falcons!

Ja esteu recuperats de la hivernal? :)



Esperem que si! Perquè per aquest divendres estem preparant una activitat ben diferent conjuntament amb els Linxs. Farem un concurs que ens permetrà reflexionar sobre les coses del dia a dia i que ens podem trobar que no sabem com solucionar. El gran concurs constarà de preguntes, videos (aquí en teniu una petita mostra), endevinalles, reflexions, i molts reptes més que caldrà superar per ser el guanyador/a!

El concurs té una durada aproximada de dues hores i després farem un sopar de "jo poso" conjuntament amb els Linxs. Com l'altra vegada, ens podem posar d'acord pel Whatsapp perquè no hi falti res.

Per tal de poder fer aquesta activitat conjunta, aquest divendres s'endarrereix l'hora del centre a les 20h. Una gran notícia pels que no podeu venir normalment per horaris! ;)


I aprofitem la publicació per tancar unes quantes qüestions del calendari i plantejar alguns canvis:

  • No es celebrarà el Carnestoltes amb tot el centre, de manera que el dia abans tampoc ens hi quedarem a dormir. Aquell cap de setmana farem l'activitat habitual de centre el divendres.
  • El 8 i 9 de març farem una sortida a Sabassona. Prepareu-vos per escalar! Valdrà molt la pena!
  • El divendres 21 de març serà l'esperat dia de quedar-nos a dormir al centre. L'endemà farem una sortida d'un dia, segurament en un rocòdrom
Esperem veure-us divendres!
Bona setmana!

Els monitors