dimarts, 25 de febrer del 2014

Sortida a Sabassona (8 i 9 de març)

Hola Falcons!

S'acosten les dates de la sortida a Sabassona! Si us vau quedar amb ganes d'enfilar-vos per les parets quan no vam poder fer la sortida a Centelles, a Sabassona us cansareu d'escalar blocs i fer ràpel! :)



SORTIDA: Dissabte 8 de març a les 8:00h al centre
ARRIBADA: Diumenge 9 de març a les 17:30h al centre (Quedarem amb els pares que ens vinguin a buscar a les 16:00h a Sabassona)

MATERIAL: Cada Falcó ha de dur un arnés, un casc, un mosquetó HMS i un cordino. Aquest material es pot llogar al centre i el seu cost va a part del preu de la sortida. (ATENCIÓ: l'horari de lloguer de material al centre ha canviat i ara és els dijous de 20:30h a 21:30h. En cas que us fos impossible anar a llogar el material el dijous, feu-nos saber què necessiteu i ja ens en encarregariem els monitors).  Si teniu peus de gat a casa, dugueu-los també. No són imprescindibles però ens faran molt servei.
ÀPATS: Dos esmorzars, dos dinars, un berenar i un sopar. Es podrà cuinar el sopar. Si feu grups cal que ens feu saber si necessiteu fogonets com a tard el dia màxim de confirmació (dimecres 5 de març). Els grups que no avisin abans del dia de confirmació hauran de buscar-se ells mateixos els fogonets.

TRANSPORT: Necessitarem la col·laboració dels pares. Els Falcons que vagin al cotxe dels seus acompanyants hauran de pagar al conductor 2€ per trajecte.
ALLOTJAMENT: Acamparem. Tingueu en compte que estarem a principis de març i que, per tant, encara farà fred. Cal que porteu sac gruixut i roba d'abric.

PREU: 20€ (no inclou transport ni material personal, que s'ha de llogar a part al centre).

DATA LÍMIT DE CONFIRMACIÓ: Dimecres 5 de març. Cal enviar un correu a falcons@cellv.cat. Feu-nos arribar, també si teniu cotxe disponible i de quantes places disposeu. Com sempre us demaneu que, encara que no pugueu venir, ens envieu un correu per facilitar-nos les previsions d'assistència.


Aprofitem el post per recordar que hi ha Falcons que encara no estan a cap grup de venda de pastissos per fer diners per la travessa. Organitzar-vos és la vostra responsabilitat i us interessa a vosaltres que la travessa us surti més econòmica.

Fins divendres!