dimecres, 7 de desembre del 2016

17 i 18 desembre. Pujada del desembre al Matagalls

Hola Falcons i famílies!


Com sabeu, cada any els socis del centre pugem el Pessebre (que aquest any han preparat els Tritons) al Matagalls. Tothom s'ajunta diumenge al Pla de la Calma pujar la muntanya, però els Falcons i Linxs vindrem de més lluny. Pujarem de Llinars al Pla de la Calma dissabte.

És una sortida molt molt xula! Tot i que també farà molt fred...

Per tots aquells que vulgueu venir, ens trobarem dissabte 17 de desembre a les 7h al Centre. Pujarem fins al Pla de la Calma seguint aquesta ruta i dormirem allà. L'endemà ens trobarem amb tothom que vulgui acompanyar-nos a pujar al Matagalls (en la carta de l'enllaç explica com funciona per a tothom que hi vulgui participar). L'excursió de diumenge és familiar, de manera que els Falcons que es quedin o vinguin hauran d'anar acompanyats d'algun adult, ja que ja no estaran sota la responsabilitat dels monitors i monitores.

Teniu fins al proper diumenge 11 de desembre per confirmar i fer el pagament. La sortida té un preu de 4€ que s'han d'ingressar al compte del centre.

Caldrà que dugueu esmorzar, dinar i berenar del primer dia, l'autorització de les famílies, les targetes de la FEEC i sanitària, material per cuinar (ens organitzarem en grups de cuina al centre anterior), plat, got i coberts, sac i estora, lot i molta molta roba d'abric. També podeu dur mantes. Les deixarem al centre i ens les pujaran més tard en cotxe. 

Us hi esperem!

Les monitores i monitors de Falcons