divendres, 16 de desembre del 2016

Nadal. Sorteig, Parc de Nadal i Matagalls

Hola Falcons!



L'últim dissabte al centre ens vam estar repartint els números del sorteig de la panera Nadal per vendre. Cadascú té 25 tires de números que pot vendre a 2€ la tira. Els diners que recolliu i les tires que us sobrin les haureu de dur al centre, per tal que poguem fer recompte i juntar els diners per la travessa. Aquells Falcons que no tingueu tires envieu-nos un correu a falcons@cellv.cat i mirarem de quedar per donar-vos-les.

Per cert! La panera gairebé està completa i és ben suculenta... El sorteig el farem el 4 de gener a les 17h a la Biblioteca de Llinars, on hi haurà un patge recollint cartes de reis, i penjarem el número al blog i al centre.

A més, estarem al Parc de Nadal de Llinars venent berenars els dies 28 i 29 de desembre de 16h a 20h. Per tal que cada dia hi hagi gent, cal que ens organitzem en grups com vam fer a la Castanyada. A l'enllaç teniu una enquesta que podeu contestar dient quan us va bé venir. Teniu per contestar fins al divendres 23 de desembre. Després penjarem al blog quins dies comptem amb cadascú.

Per acabar, dissabte marxem uns quants Falcons cap al Matagalls. En principi no cal que dugueu olla ni paella, perquè sols sou 5 Falcons i ens ho pujarà un Falcó que arriba més tard en cotxe. Si hi hagués algun canvi us ho faríem saber.

Fins aviat!

Les monitores i els monitors